Стоматолога-волонтера з Маріуполя Тимофія Єрмолаєва нагородили Подякою міжнародного благодійного проєкту "Charity 100лиця" 2023

8 Лютого 2023

Стоматологічна клініка Elite Dental, співзасновником якої є Тимофій Єрмолаєв, отримала нагороду від міжнародного благодійного проєкту "Charity 100лиця" 2023. Подяку отримав Тимофій Єрмолаєв - майстер ідеальної посмішки, стоматолог з 8-річним стажем, співзасновник Elite Dental. Він зробив релокейт клініки з Маріуполя до Києва та безкоштовно надає свої послуги внутрішньо переміщеним особам.

Elite Dental спеціалізується на установці дентальних імплантатів із 1998 року, вони одні з перших в Україні почали впроваджувати цей метод лікування. І за цей період встановили понад 25000 імплантантів.

«Насамперед хочу побажати миру та нагадати про важливість піклування про здоровʼя. Для кожного і кожної сьогодні важлива перемога у війні. Мрію, щоб усі українські міста та села повернулися додому, до всіх родин повернулися батьки, брати, дружини, мами та сестри, які сміливо захищають нас від підступного ворога. Віримо в Перемогу. Слава Україні!» - промовив Тимофій Єрмолаєв.

Відзнаками та подяками в цей вечір були відзначені військові, лікарі та волонтери, артисти та освітяни, журналісти та бізнесмени. Кожний з номінантів у своїй сфері робить все для наближення нашої Перемоги.

На "Charity 100лиця" 2023 за підтримки ГО "Лікарський фронт" відбувся благодійний аукціон, на якому зібрали 1 млн 118 тис грн на антидроновий комплекс "Простір". Меценати придбали лоти, серед яких, картина українського ілюстратора з автографом Валерія Залужного, тарілка з автографом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, боксерські рукавиці з автографом видатного українського боксера Володимира Кличка та календар з відомими фразами підписаний Віталієм Кличко, футболка Freedom Олександра Усика з його автографом, м’яч з автографами легендарних українських футболістів: Шевченка, Блохіна, Коновалова, Яремчука та інших видатних гравців, картина від Анни Яхно «Люди, як кораблі».

Захід підтримали відомі артисти: Євген Хмара, Наталія Могилевська, Lida Lee, Енджі Крейда, KAMALIYA, Міла Нітич, СолоХа, Анна Добриднєва, Люся Кава, Наталія Валевська, Настя Андреєва та DJ Starkov.

Ведучими вечора стали: амбасадорка ГО "Лікарський Фронт" Ольга Сумська та Анатолій Анатоліч, а ведучими аукціону - Тімур Мірошниченко та Андрій Джеджула.

«До нас долучилося багато відомих особистостей, медіа-персон, волонтерських та громадських організацій, адже ми всі об’єдналися заради Перемоги нашої країни»,- говорить засновниця міжнародного благодійного проєкту Марина Філіпенко.