Українка Вероніка Островська обійшла представниць рф та білорусі на World Next Top Model 2022

11 Вересня 2022

Українська модель Вероніка Островська здобула звання третьої віце-міс на Всесвітньому конкурсі World Next Top Model 2022 обійшовши представниць росії та білорусі.

У фіналі конкурса краси, який пройшов 22 червня в Бейруті (Ліван), приймали участь 32 конкурсантки з 18 країн світу. Україну представляло три моделі серед яких була Вероніка Островська. Ще одна українка потрапила у топ-12. росія отримала 5 місце, білорусь — не увійшла у топ-12.

Перемогу здобула представниця Румунії. Друге місце — конкурсантка з Франції.

Міжнародне журі під час фінальних трьох виходів обирали топ-12, згодом топ-5, а в результаті і переможниць. Судді звертали увагу на поведінку дівчат на репетиціях, під час екскурсій та під час співбесіди.

«Для мене дуже відповідально було представляти Україну, особливо цього року, коли кожна перемога для нашої країни надважлива. Перед фіналом відчувала, що я одна з переможниць. Дуже приємно отримувати нагороду серед такої кількості учасниць. Багато хто з них приїхав з інших конкурсів і був переможцем Міс Європа, Міс Туризм, Міс Євразія або Міс своїх країн. Для мене відкриттям було, що всі дівчата дуже дружні, дипломатичні та уважні один до одного», — поділилася враженнями Вероніка Островська.

Зазначимо, цього року один з етапів у конкурсу був відсутній — це інтерв'ю та відповіді на запитання, оскільки дівчата з російської делегації не розмовляли і не розуміли англійської мови.

Нагадаємо, що Вероніка Островська — українська професійна модель, не раз з’являлась на сторінках Vogue, L’officiel та Harpers Bazar. Також дівчина постійна учасниця показів на «Тижнях моди». До втручання росіі в Україну та початку війни була ведучою на телеканалі Fashiontv UA, викладала дефіле в дитячій та дорослій модельних школах.